Spring til indhold

The Trade Council

The Trade Council er en statslig eksport- og investeringsfremmende organisation under Udenrigsministeriet. Organisationen samler alle statslige aktiviteter til fremme af udenlandske investeringer i Danmark og dansk eksport under et tag.

Eksportrådet

The Trade Council har omkring 100 medarbejdere i Danmark og 300 medarbejdere i udlandet placeret på mere end 100 ambassader, generalkonsulater og handelskontorer.
For at sikre at The Trade Councils aktiviteter altid er forankret i de behov, som erhvervslivet har, er en bestyrelse blevet etableret. Bestyrelsen består af aktive erhvervsfolk med praktisk international erfaring og industriel indsigt.

Organisationen fokuserer på at tilbyde danske virksomheder individuel rådgivning om alle spørgsmål af betydning for deres internationale aktiviteter. Det er en professionel og innovativ organisation, der har til formål at sikre de bedst mulige betingelser for, at den danske industri kan tage del i den stigende globalisering. Desuden er det en organisation, der kan fungere som sparringspartner for virksomheder på alle niveauer.

The Trade Council er i stand til at tilbyde betydelige og mærkbare fordele for både nye og erfarne eksportvirksomheder. Målet er at give dansk erhvervsliv mulighed for at indgå et tæt partnerskab, der vil forbedre den faglige analyse af udenlandske markeder og dermed øge virksomhedernes konkurrenceevne.

i Saudi Arabien

Kontakt

Skulle du være interesseret i yderligere information, kan handelsafdelingen kontaktes på:

Tel:  +966 11 488 0101
Fax: +966 11 488 1366

 

Ture Vahan Munksgaard

Leder af handelsafdelingen 

E-mail: turmun@um.dk
Henvendelse på dansk, engelsk eller arabisk

Hiba Mousa Abu-Reyaleh

Handelsrådgiver

E-mail: hibabu@um.dk 

Henvendelse på engelsk og arabisk

 

Mary Naim Kaddis Guirguis

Handelsrådgiver

E-mail: margui@um.dk

Henvendelse på engelsk og arabisk

 

Loubaba Zantout
Handelsofficer
E-mail: louzan@um.dk
Henvendelse på dansk, engelsk eller arabisk

Alan Custovic
Handelspraktikant

E-mail: alacus@um.dk
Henvendelse på dansk eller engelsk