Spring til indhold

Eksportrådet

Eksportrådet er en statslig eksport- og investeringsfremmende organisation under Udenrigsministeriet. Organisationen samler alle statslige aktiviteter til fremme af udenlandske investeringer i Danmark og dansk eksport under et tag.

Eksportrådet

Eksportrådet har omkring 100 medarbejdere i Danmark og 300 medarbejdere i udlandet placeret på mere end 100 ambassader, generalkonsulater og handelskontorer.
For at sikre at Eksportrådets aktiviteter altid er forankret i de behov, som erhvervslivet har, er en bestyrelse blevet etableret. Bestyrelsen består af aktive erhvervsfolk med praktisk international erfaring og industriel indsigt.

Organisationen fokuserer på at tilbyde danske virksomheder individuel rådgivning om alle spørgsmål af betydning for deres internationale aktiviteter. Det er en professionel og innovativ organisation, der har til formål at sikre de bedst mulige betingelser for, at den danske industri kan tage del i den stigende globalisering. Desuden er det en organisation, der kan fungere som sparringspartner for virksomheder på alle niveauer.

Danmarks Eksportråd er i stand til at tilbyde betydelige og mærkbare fordele for både nye og erfarne eksportvirksomheder. Målet er at give dansk erhvervsliv mulighed for at indgå et tæt partnerskab, der vil forbedre den faglige analyse af udenlandske markeder og dermed øge virksomhedernes konkurrenceevne.

i Saudi Arabien

Kontakt

Skulle du være interesseret i yderligere information, kan handelsafdelingen kontaktes på:

Tel:  +966 11 488 0101
Fax: +966 11 488 1366

 

Safiye Kücükkaraca

Leder af handelsafdelingen

E-mail: safkuc@um.dk

Henvendelse på dansk og engelsk

 

Hiba Mousa Abu-Reyaleh

Handelsrådgiver

E-mail: hibabu@um.dk 

Henvendelse på engelsk og arabisk

 

Aliaa Al-Safarjlani

Handelsrådgiver

E-mail: alials@um.dk

Henvendelse på engelsk og arabisk