Spring til indhold
Business club

 

Business Club Denmark

The Trade Council i Riyadh vil glædeligt invitere alle interesserede danske virksomheder til at blive medlem af Business Club Denmark i Saudi Arabien, Oman, Bahrain and Kuwait.

Meningen bag Business Club Denmark er at skabe en indflydelsesrig og velorganiseret forretningsbaseret platform, hvor danske virksomheder der opererer i Saudi Arabien, Kuwait, Bahrain og Oman kan udveksle politisk samt kommerciel viden og information for at gavne virksomhedernes aktiviteter og udvikling i regionen.

Business Club Denmark vil bidrage til at styrke dansk handel og samtidig fungere som katalysator for at fremme danske virksomheder i Saudi Arabien, Oman, Bahrain og Kuwait. Der gøres brug af ambassadens redskaber i offentlige anliggender til at fremme en velfungerende gruppe for danske forretningsinteresser i regionen, samt en platform til at dele brugbar viden og bedste praksis.

De modtagne værdier som medlem af den danske erhvervsklub er: 

  • 6 regionale politiske og økonomiske markedsrapporter inden for vores fokusområder
  • 4 møder på den kongelige danske ambassade i Riyadh
  • Unikke muligheder for at etablere direkte kontakt med højtstående embedsmænd, der vil blive inviteret til at tale på Business Club møderne og give indsigt til klubbens medlemmer
  • Platform for udveksling af viden og bedste praksis med andre danske virksomheder, der opererer i regionen, hvilket vil give medlemmerne indsigt i erfaringer med forretningsaktiviteter i regionen

Når det er muligt, får du tilbud om at deltage i forretningsmøder med embedsmænd og interessenter sammen med Ambassadøren.

Det årlige medlemsgebyr svarer til 13 timers arbejde. Baseret på dette og på den nuværende timepris på 995 kr., udgør den årlig medlemsafgift et beløb på 12.935 kr.

Er du interesseret i at blive medlem eller lære mere om Business Club Denmark, så kontakt os venligst på: ruhambtrade@um.dk