Spring til indhold

Danida Market Development Partnerships lancerer nu ansøgningsrunden for 2019

29.03.2019  15:44
Danida Market Development Partnerships (DMDP) promoverer kommercielt orienterede partnerskaber, der bidrager til at udvikle markeder og fremme lokal økonomisk vækst og beskæftigelse i udviklingslande.

DMDP projekter tager udgangspunkt i en innovativ forretningsidé drevet af én eller flere virksomheder, der driver ansvarlig forretning. Forretningsidéen skal understøtte lokal udvikling og bidrage til at levere på Verdensmål 8 (lokal økonomisk vækst og beskæftigelse). DMDP projekter kombinerer derfor viden, løsninger og ressourcer fra virksomheder, civilsamfundsorganisationer, erhvervsorganisationer, myndigheder og andre relevante ikke-kommercielle partnere. På denne måde bliver det muligt for projekterne at skabe transformative udviklingsresultater og levedygtig forretning.

Fra i dag er DMDP åben for ansøgninger fra potentielle partnerskaber. Der er 100 mio.kr. til rådighed i 2019 til mellem 10-12 partnerskaber. Konceptnoteansøgninger skal indsendes senest 9. august 2019.

Læs mere her.

Spørgsmål til DMDP og ansøgningsrunden bedes rettes til Udenrigsministeriets kontor for Vækst, Beskæftigelse og Erhvervsudvikling (vbe@um.dk).