Gå til indhold

Business Club Denmark

Business Club Denmark

Trade Council i Riyadh vil glædeligt invitere alle interesserede danske virksomheder til at blive medlem af Business Club Denmark i Saudi Arabien, Oman, Bahrain and Kuwait.

Meningen bag Business Club Denmark er at skabe en indflydelsesrig og velorganiseret forretningsbaseret platform for danske virksomheder der opererer i Saudi Arabien, Kuwait, Bahrain og Oman. En platform til at udveksle politisk samt kommerciel viden, erfaringer samt "best-practices" for at gavne medlemmernes ambitioner og vækst i regionen, samt for at bidrage til en voksende samhandel med Danmark ved at promovere danske virksomheder i regionen.

De modtagne værdier som medlem af Business Club Denmark er: 

  • Unikke muligheder for at etablere direkte kontakt med embedsmænd fra regionen, som lejlighedsvis bliver inviteret til at tale på Business Club Denmark-møderne og give indsigt til medlemmerne.
  • Åbning af kanaler og etablering af kontakt med danske embedsmænd, som lejlighedsvis bliver inviteret til at holde taler på Business Club Denmark-møderne.
  • Platform til deling af viden og "best practices" med andre danske virksomheder, der opererer i regionen, som giver medlemmerne indsigt i erfaringer med forretningsdrift i regionen.
  • Rapporter, herunder regionale opdateringer om politiske og handelsrelaterede anliggender.
  • Invitationer til begivenheder og møder, samt invitationer til at besøge relevante seværdigheder eller projekter (yderligere omkostninger kan tilføjes afhængigt af aktiviteten).
  • Uformel og hyppig kommunikation via rapporter og videokonference briefinger om presserende og aktuelle anliggender.
  • Når det er muligt, kan man blive inviteret til at ledsage Ambassadøren i forretningsmøder med lokale embedsmænd og interessenter (yderligere omkostninger kan tilføjes afhængigt af aktiviteten).

     

Det årlige medlemsgebyret er tilsvarende 20 timer. Baseret på den nuværende timepris af DKK 800, vil medlemsgebyret være DKK 16.000. 

Der en yderlig reducering på 50 procent i timeprisen for små- og mellemstore virksomheder.  Det årlige medlemsgebyr vil derfor være DKK 8.000 for små- og mellemstore virksomheder. 

I forbindelse med udlæg, vil dette blive opkrævet ekstra. Hvis udlæggene overstigere mere end DKK 3.500, vil Trade Council Riyadh kontakte dig for godkendelse på forhånd. 

Trade Council Riyadh vil udstede regningen i slutningen af november i det pågældende år. 

Er du interesseret i at blive medlem eller lære mere om Business Club Denmark, så kontakt os venligst på: [email protected]