Gå til indhold

The Trade Council

The Trade Council er en statslig eksport- og investeringsfremmende organisation under Udenrigsministeriet. Organisationen samler alle statslige aktiviteter til fremme af udenlandske investeringer i Danmark og dansk eksport under et tag.
The Trade Council har omkring 100 medarbejdere i Danmark og 300 medarbejdere i udlandet placeret på mere end 100 ambassader, generalkonsulater og handelskontorer.
For at sikre at The Trade Councils aktiviteter altid er forankret i de behov, som erhvervslivet har, er en bestyrelse blevet etableret. Bestyrelsen består af aktive erhvervsfolk med praktisk international erfaring og industriel indsigt.

Organisationen fokuserer på at tilbyde danske virksomheder individuel rådgivning om alle spørgsmål af betydning for deres internationale aktiviteter. Det er en professionel og innovativ organisation, der har til formål at sikre de bedst mulige betingelser for, at den danske industri kan tage del i den stigende globalisering. Desuden er det en organisation, der kan fungere som sparringspartner for virksomheder på alle niveauer.

The Trade Council er i stand til at tilbyde betydelige og mærkbare fordele for både nye og erfarne eksportvirksomheder. Målet er at give dansk erhvervsliv mulighed for at indgå et tæt partnerskab, der vil forbedre den faglige analyse af udenlandske markeder og dermed øge virksomhedernes konkurrenceevne.

The Trade Council i Riyadh dækker også Oman, Bahrain, Kuwait og Yemen. Vores team består af sektorspecialister, som arbejder inden for forskellige sektorer, for at skabe de bedste resultater samt den største værdi for vores kunder.