Gå til indhold

The Trade Council i Saudi-Arabien

The Trade Council i Saudi-Arabien er hele Danmarks kreative salgs- og marketingsafdeling, ikke bare i Saudi-Arabien, men også i Bahrain, Yemen, Oman og Kuwait.

The Trade Council i Saudi-Arabien

Handelsafdelingen på Den Danske Ambassade i Saudi-Arabien er en del af The Trade Council, som er Danmarks statslige eksport- og investeringsfremmeorganisation, og hjælper med alle eksportopgaver i følgende lande: Saudi-Arabien, Yemen, Kuwait, Oman og Bahrain. Vi kan assistere med markedsanalyser, partnersøgning og fælles eksportfremstød samt hjælpe til med at arrangere møder, events og deltagelse ved messer.

Handelsafdelingens eksportrådgivere har alle en eksportrelevant uddannelse og længere eksportkarrierer med danske og saudiarabiske eksportvirksomheder. Vi kan derfor tilbyde danske virksomheder en professionel samarbejdspartner, som kan være med til at opdyrke og skabe nye markeder.

Saudi-Arabien kan være et yderst svært marked at operere i, hvis man ikke har de rigtige kontakter. Handelsafdelingen på ambassaden har et stort kontaktnet af indflydelsesrige personer, som er beslutningstagere både i private virksomheder og offentlige institutioner. Vi taler arabisk og forstår den måde, der tænkes og handles på i regionen.

Vi indgår i et tæt og fortroligt samarbejde med din virksomhed, så den f.eks. af konkurrencehensyn kan holdes anonym i den indledende fase. Vi fokuserer på at yde værditilvækst og accepterer ikke opgaver, som ikke bringer din virksomhed nærmere målet. 

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os for mere information og vejledning om hvordan, vi kan hjælpe din virksomhed.

Kontakt

Skulle du være interesseret i yderligere information, kan handelsafdelingen kontaktes på:

Tel:  00 966 1 488 0101
Fax: 00 966 1 488 1366

E-mail: [email protected]